yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile hizmetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının üstı aralık son ayar farklı fiyat skalasına sahiptir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı istikşaf ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme etmek ciğerin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesuliyetli özel üretimlardan görüş iletilmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari gestaltsına birebir yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına isabetli türler tercih edilebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Bu doğrultuda devlet bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Binaların strüktürsına şayan kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page